Verdien geld met Affiliate

Geld verdienen door F.UN.23.nl partner te worden?

Dat kan heel gemakkelijk. De opzet is dat u vanaf uw website links of banners naar onze webshop plaatst en hiervoor een vergoeding krijgt.
Hoe werkt het?

U meldt zich aan voor ons partnerprogramma en kan vervolgens links naar ons plaatsen. Deze links zijn speciaal van u zodat het systeem precies kan zien hoeveel en welke bezoekers u doorstuurt. U kunt links naar ons maken door middel van banners, andere afbeeldingen of tekstlinks, alles is mogelijk. Zo kunt u mensen naar de homepage, een bepaalde rubriek of zelfs naar een specifiek product sturen. Ook is er de mogelijkheid onze productinformatie in uw site te integreren en bijvoorbeeld nieuwe of best lopende producten op te nemen!
Hoeveel verdien ik?

U krijgt standaard 10% van de omzet van bezoekers die via uw links bij ons een bestelling doet. Voorbeeld: als een bezoeker via uw site naar onze webshop doorklikt en voor €100,- een bestelling doet, krijgt u maar liefst €10,00 voor één bezoeker!
Aanmelden!

De aanmelding, plaatsen van links, statistieken en uitbetaling vindt allemaal plaats via zogenoemde affiliate netwerken. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in partnerprogramma’s. Wij werken hiervoor samen met Affilinet waar u zich direct kunt aanmelden via onderstaande link:

http://www.affili.net/Publisher/Signup.aspx?pid=8142&pl=4